IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Częste błędy krytyczne, Windows XP
spktrm
post 21.09.2009 - 13:05
Post #1

Początkujący
*

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 707

Witam wszystkich! Otóż, przechodząc od razu do sedna sprawy, mam pewien problem z komputerem. Co chwile mam błedy krytyczne, przegladanie sieci jest praktycznie niemożliwe ponieważ przegladarka sie co chwile zamyka (zarówno FF jak i Chrome) O słuchaniu muzyki itd to juz nawet nie wspomnę... Początkowo podejrzewałem, że jest to spowodowane jakimiś wirusami, więc postanowiłem sformatowac dysk. Niestety nic to nie pomogło... Kolega mi powiedział, że może byc to spowodowane uszkodzoną kością pamięci Ram. Ale chciałem się najpierw poradzić kogoś bardziej zorientowanego w tych sprawach zanim wyskocze ze stówki na nową pamięć ;p Więc chciałem się spytać, czy jest jakiś sposób żeby przetestowac te ramy, lub ewentualnie inne częsci komputera? Z góry dzięki, pozdra
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
MichalFree
post 19.02.2010 - 23:03
Post #2

Początkujący
*

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 825

mogło to być spowodowane różnica prędkości kości pamięci w przypadku jeżeli masz więcej niż jedną, ja tak miałem ale po tym jak zobaczyłem jak serwisant wyjmuje kości i rzuca je dosłownie na stół to już ciężko powiedzieć czy to przez to ....
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w tym temacie

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 17.05.2012 - 05:05