Dwa różne tła SCENY |
Dwa różne tła SCENY |
06.11.2007 - 12:29
|
|
![]() Początkujący ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Wrocław Użytkownik nr: 157 |
Heh znowu mam pytanie, no nic chyba się przyczynie do zapełnienia tego działu ^^ mam nadzieję, że nikomu to nie przeszkadza
Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość zrobienia na 2 scenach różne backgroundy ? Jeśli tak to w jaki sposób ? |
|
|
|
![]() |
06.11.2007 - 17:01
|
|
![]() Początkujący ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 27 Dołączył: 25.10.2007 Użytkownik nr: 144 |
Heh znowu mam pytanie, no nic chyba się przyczynie do zapełnienia tego działu ^^ mam nadzieję, że nikomu to nie przeszkadza Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość zrobienia na 2 scenach różne backgroundy ? Jeśli tak to w jaki sposób ? nie wiem czy sie da zmienic kolor BG flasha, ale najprosciej stworzyc prostokat z okreslonym tlem (mozna to zrobic przez AS i recznie) -------------------- |
|
|
|
06.11.2007 - 17:19
|
|
![]() Początkujący ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Wrocław Użytkownik nr: 157 |
nie wiem czy sie da zmienic kolor BG flasha, ale najprosciej stworzyc prostokat z okreslonym tlem (mozna to zrobic przez AS i recznie) Tak tylko ten kwadrat będzie tylko na obszar roboczy jak otworze plik w html'u to lipa . Potrzebuje do strony bo w preloaderze potrzebuje dać inne tło niż na stronie głównej |
|
|
|
09.11.2007 - 11:03
|
|
![]() Początkujący ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 27 Dołączył: 25.10.2007 Użytkownik nr: 144 |
a to juz zalezy jak wstawiasz w htmlu... jesli bedzie transparent, to bedziesz mial przezroczyste tlo... a jesli chodzi Ci o to, ze zanim flash sie pojawi, widac przez chwile tlo, jaki ustawiles, to mozna usunac atrybuty bgcolor z kodu i nie bedzie juz takie 'blysku' tla... (chyba bedzie bialy blysk, ale nie jestem pewien)
tlo strony html mozesz zmieniac przez JS troche malo precyzyjnie napisales wiec nie wiem czy o to chodzi... -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.05.2012 - 06:12 |