Emisja reklam na własnej stronie internetowej - narzędzia |
Emisja reklam na własnej stronie internetowej - narzędzia |
31.08.2009 - 07:41
|
|
![]() Bywalec ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 308 Dołączył: 07.04.2009 Skąd: Małopolska Użytkownik nr: 429 |
Jakie narzędzia, skrypty możecie polecić do emisji bannerów na stronie internetowej. Szukam rozwiązanie, które umożliwi pełną kontrolę nad ilością wyświetleń każdej z reklam, ich częstotliwość wyświetlania, godziny etc.
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]() |
01.09.2009 - 03:58
|
|
![]() Bywalec ![]() ![]() ![]() Grupa: Bywalec Postów: 293 Dołączył: 12.08.2009 Skąd: Gdansk, Poland Użytkownik nr: 653 |
Jakie narzędzia, skrypty możecie polecić do emisji bannerów na stronie internetowej. Szukam rozwiązanie, które umożliwi pełną kontrolę nad ilością wyświetleń każdej z reklam, ich częstotliwość wyświetlania, godziny etc. Hmm a nie lepiej sobie samemu napisać..? Tudzież zlecić komuś..? Nie jest to wcale takie skomplikowane.. -------------------- |
|
|
|
01.09.2009 - 06:39
|
|
![]() Bywalec ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 308 Dołączył: 07.04.2009 Skąd: Małopolska Użytkownik nr: 429 |
Hmm a nie lepiej sobie samemu napisać..? Tudzież zlecić komuś..? Nie jest to wcale takie skomplikowane.. Jeśli ktoś ma czas na pisanie, testowanie, optymalizację to może sobie napisać. Ja na to czasu akurat nie mam. Znalazłem takie cuś: http://www.openx.org/ . Może znacie ? -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.05.2012 - 14:06 |