IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Internet mobilny
Qter
post 18.07.2009 - 19:49
Post #1

Początkujący
*

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 607

Trochę z innej beczki: o internecie w komórkach. Od pewnego czasu zastanawia mnie jedno: jak to możliwe, że ceny internetu mobilnego (który zawsze był bardzo drogi, wręcz nieosiągalny dla przeciętnego użytkownika telefonu komórkowego) tak niewiarygodnie zmalały? Np. Play nagle wyskoczył z pakietami za 15 zł. Czy rzeczywiście wychodzi to tak tanio? Nie ma haczyków?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
hirvi
post 16.08.2009 - 16:17
Post #2

Bywalec

Grupa: Bywalec
Użytkownik nr: 653

Bzdura że jest drogi.. wystarczy spojrzeć na simplusa i ich cennik 3gr/100kb.. Korzystam z mobilnego internetu od.. od kąd era wprowadziła swoje ryczałty na transmisje.. (a jak sięgam pamięcią chwilę wcześniej miała coś takiego idea, a jeszcze wcześniej był dostęp wdzwaniany).

Problem w tym iż dla ludzi istnieją tylko strony www ściągane na telefon przez minioperę, nie mając pojęcia do czego jest dostęp przez zwykłe przeglądarki w telefonach.

Średnie to może było ale polecam się zapoznać z adresem http://hipnotyczny.net Tam troszkę opowiadałem o tym co jest dostępne z poziomu telefonu komórkowego.

--------------------
Blog: prywata na całego
Polecam również stronę:

P.S. bezpłatny kurs fińskiego

+Quote Post
gosthek
post 18.06.2010 - 19:53
Post #3

Bywalec

Grupa: Bywalec
Użytkownik nr: 1,061

CYTAT(hirvi @ 16.08.2009 - 17:17) *
Bzdura że jest drogi.. wystarczy spojrzeć na simplusa i ich cennik 3gr/100kb.. Korzystam z mobilnego internetu od.. od kąd era wprowadziła swoje ryczałty na transmisje.. (a jak sięgam pamięcią chwilę wcześniej miała coś takiego idea, a jeszcze wcześniej był dostęp wdzwaniany).

Problem w tym iż dla ludzi istnieją tylko strony www ściągane na telefon przez minioperę, nie mając pojęcia do czego jest dostęp przez zwykłe przeglądarki w telefonach.

Średnie to może było ale polecam się zapoznać z adresem http://hipnotyczny.net Tam troszkę opowiadałem o tym co jest dostępne z poziomu telefonu komórkowego.

a według mnie to najabardziej opłaca się telefon z wi-fi. biggrin.gif

Mam router i mam darmowy internet w całym domu.

+Quote Post

Posty w tym temacie

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 21.05.2012 - 15:39