PCty czy Apple, Czy przepłacamy kupując Apple ? |
PCty czy Apple, Czy przepłacamy kupując Apple ? |
18.08.2009 - 07:37
|
|
![]() Bywalec ![]() ![]() ![]() Grupa: Bywalec Postów: 242 Dołączył: 18.08.2009 Użytkownik nr: 660 |
I tak wiadomo ze spora czesc "poitencjalnych kupujacych" stwierdzi ze jest za drogi i wejdzie w posiadanie pirackiej wersji..
Jednak wiadomo ze praca nad systemem jesdt długotrwala i sporej grupy osob, moze stad tak wysokie ceny.. Zreszta Windows majac pozycje monop[olisty moze sobie na to pozwolic... |
|
|
|
![]() |
20.08.2009 - 15:43
|
|
![]() Bywalec ![]() ![]() ![]() Grupa: Bywalec Postów: 293 Dołączył: 12.08.2009 Skąd: Gdansk, Poland Użytkownik nr: 653 |
I tak wiadomo ze spora czesc "poitencjalnych kupujacych" stwierdzi ze jest za drogi i wejdzie w posiadanie pirackiej wersji.. Jednak wiadomo ze praca nad systemem jesdt długotrwala i sporej grupy osob, moze stad tak wysokie ceny.. Zreszta Windows majac pozycje monop[olisty moze sobie na to pozwolic... W stanach maja konkurenta w postaci apple.. a apple ceny ma bardzo podobne jeśli chodzi o czyste OS'y -------------------- |
|
|
|
29.09.2009 - 14:13
|
|
![]() Bywalec ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 180 Dołączył: 16.08.2009 Użytkownik nr: 657 |
chodziło mi o zwykłe owocowe rzecz jasna... o zabytki, pomniki etc nie wspominałem, bo to jasne, że się rozpatruje w zupełnie inny sposób. Zazwyczaj są rozpatrywane pozytywnie. Nie słyszałem raczej o takim, który był negatywnie rozpatrzony. To, że w innym miejscu sadzisz, to w zasadzie naturalne. Po to pozbywasz się drzewa, żeby nie mieć tam innego. Pozwolenie tak jak ja pisałem i Ty piszesz powyżej 5 lat, do 5 lat możesz swobodnie wycinać.
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.05.2012 - 11:14 |