SmallBasic - moim zdaniem hicior |
SmallBasic - moim zdaniem hicior |
25.06.2009 - 15:17
|
|
![]() Entuzjasta ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderators Postów: 543 Dołączył: 20.03.2009 Skąd: Włocławek Użytkownik nr: 427 |
Ostatnio zahaczyłem się o SmallBasic'a. Kurcze moim zdaniem hicior ! Naprawdę ! Łezka w oku się kręci.
1) Swoje programowanie pod Windows zaczynałem od VB 2) To szokujące jak proste może być programowanie dla Windows 3) VB jest po prostu banalny Moim zdaniem SmallBasic to genialna inicjatywa potrzebująca rozgłosu |
|
|
|
![]() |
25.06.2009 - 15:25
|
|
![]() Bywalec ![]() ![]() ![]() Grupa: Bywalec Postów: 100 Dołączył: 12.05.2009 Skąd: Przyłek / Warszawa Użytkownik nr: 509 |
Ostatnio zahaczyłem się o SmallBasic'a. Kurcze moim zdaniem hicior ! Naprawdę ! Łezka w oku się kręci. 1) Swoje programowanie pod Windows zaczynałem od VB 2) To szokujące jak proste może być programowanie dla Windows 3) VB jest po prostu banalny Moim zdaniem SmallBasic to genialna inicjatywa potrzebująca rozgłosu SmallBasic? Sprobuj FreeBasic. Zamiast w VB sprobuj w VC# A SmallBasic jest fajny, to prawda... |
|
|
|
25.06.2009 - 15:40
|
|
![]() Entuzjasta ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderators Postów: 543 Dołączył: 20.03.2009 Skąd: Włocławek Użytkownik nr: 427 |
SmallBasic? Sprobuj FreeBasic. Zamiast w VB sprobuj w VC# A SmallBasic jest fajny, to prawda... W SB urzekło mnie: urocze środowisko, banalna składnia, świetne przykłady, wysokopoziomowe metody obiektów do obsługi takich bajerów jak dźwięk, grafika itd... Super. Proste, ładne, zachęcające, przyjemne. Szał ciał. Nawet patrzy się miło. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.05.2012 - 18:08 |