[Sprzedam] skrypt PHP (OOP) - miniaturki Allegro, Pobiera dane z Allegro (WebAPI) i tworzy miniaturki z podpisami |
![]() ![]() |
[Sprzedam] skrypt PHP (OOP) - miniaturki Allegro, Pobiera dane z Allegro (WebAPI) i tworzy miniaturki z podpisami |
19.03.2010 - 19:40
|
|
|
Początkujący ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: 19.03.2010 Użytkownik nr: 952 |
Sprzedam tanio skrypt napisany w PHP (OOP) tworzący miniaturki aukcji Allegro. Program dynamicznie tworzy małe zdjęcia produktów pobranych z Allegro (WebAPI). Dodaje tekst i wybrane tło. Wyświetla kod do wstawienia na aukcję Allegro. Obsługuje czcionki TTF, więc również radzi sobie z polskimi znakami.
Mogę dopasować pod wymagania klienta. Przykład wykorzystania można znaleźć tutaj: Allegro miniaturki Chciałbym jeszcze dodać, że skrypt łatwo jest modyfikować i rozwijać. Nowy schemat wyglądu to robota na 3 minuty. Skrypt do crona to również chwila pracy. Mogę to oczywiście zrobić za Ciebie Nie każdy klient Allegro będzie chciał otwierać pozostałe Twoje aukcje, a takie miniaturki na pewno go zachęcą do zakupów. Dlatego polecam swój skrypt. Kontakt w tym wątku, PW lub gg 1869766 Pozdrawiam. http://allegro.pl/show_item.php?item=1019441179 |
|
|
|
| Reklama |
19.03.2010 - 19:40
|
![]() Reklama |
|
|
|
|
31.08.2010 - 19:30
|
|
|
Początkujący ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: 31.08.2010 Użytkownik nr: 1,147 |
Przepraszam za odkopanie. Jaka cena? Proszę o kontakt.
-------------------- szablony allegro - Dodatki do aukcji allegro
|
|
|
|
14.09.2010 - 17:49
|
|
|
Początkujący ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: 19.03.2010 Użytkownik nr: 952 |
Skrypt generuje miniaturki (panel) aukcji Allegro.
Skrypt został napisany w PHP (OOP), opiera się o cURL, GD, Allegro API. Jestem autorem skryptu i mam do niego wszelkie prawa. Kod łatwo modyfikować i zmianiać dla własnych potrzeb. Aby korzystać ze skryptu wystarczy tylko raz wprowadzić indywidualny klucz Allegro WebAPI Key, który można otrzymać za darmo ze strony Allegro. Aby utworzyć nowe miniaturki aukcji należy wypełnić formularz, resztę pracy wykona za Ciebie program. Wygenerowany zostanie kod HTML, który należy wstawić w treść aukcji, w miejscu gdzie ma pojawić się panel z miniaturkami. Aby zaktualizować miniaturki wystarczy uruchomić plik cron.php - najłatwiej ustawić to w cyklicznych zadaniach, przykładowo co 15 minut. Skrypt po wielu ulepszeniach. http://allegro.pl/show_item.php?item=1231704956 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.05.2012 - 18:40 |