IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Szablony stron, Tworzenie stron przez laików
nitis
post 17.09.2008 - 14:01
Post #1

Początkujący
*

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 353

Chcę stworzyć stronę dla pewnej małej firmy. Znam tylko podstawy HTML. Ale wiem, że funkcjonuje mnóstwo bezpłatnych szablonów stron i miejsc na serwerach. Coś takiego oferuje np. Republika Onetu. Nie trzeba znać żadnych kodów. Ale czy Republika to jest najlepszy wybór? Może ktoś doradzi mi coś innego? Z góry dziękuję za radę. rolleyes.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Daedric
post 14.10.2008 - 21:23
Post #2

Użytkownik
**

Użytkownik nr: 364

CYTAT(nitis @ śro, 17 wrz 2008 - 17:01) *
Chcę stworzyć stronę dla pewnej małej firmy. Znam tylko podstawy HTML. Ale wiem, że funkcjonuje mnóstwo bezpłatnych szablonów stron i miejsc na serwerach. Coś takiego oferuje np. Republika Onetu. Nie trzeba znać żadnych kodów. Ale czy Republika to jest najlepszy wybór? Może ktoś doradzi mi coś innego? Z góry dziękuję za radę. rolleyes.gif

jestem programista... moge to stworzyc dla Ciebie.... wzamian za podpis w stopce:)

pozdrawiam

+Quote Post
Marketing w Inte...
post 25.11.2008 - 17:27
Post #3

Początkujący
*

Użytkownik nr: 383

Jeżeli poszukujesz darmowych szablonów dla małej firmy wypróbuj moje darmowe szablony www (bez żadnych opłat, bez żadnej rejestracji). Są one o tyle ciekawe, że to są gotowe strony internetowe: zamieniasz tylko linki, zdjęcia, treść i masz gotową stronę internetową.

+Quote Post
enzopage
post 14.04.2009 - 21:44
Post #4

Bywalec

Użytkownik nr: 429

CYTAT(Marketing w Internecie @ wto, 25 lis 2008 - 19:27) *
Jeżeli poszukujesz darmowych szablonów dla małej firmy wypróbuj moje darmowe szablony www (bez żadnych opłat, bez żadnej rejestracji). Są one o tyle ciekawe, że to są gotowe strony internetowe: zamieniasz tylko linki, zdjęcia, treść i masz gotową stronę internetową.

Zainteresuj się jakimś darmowym CMS-em a potem poszukaj do niego szablonów. Jest tego cała masa w sieci.

--------------------

+Quote Post
Tiritto
post 05.09.2009 - 08:48
Post #5

Użytkownik
**

Użytkownik nr: 683

CYTAT(enzopage @ śro, 15 kwi 2009 - 00:44) *
Zainteresuj się jakimś darmowym CMS-em a potem poszukaj do niego szablonów. Jest tego cała masa w sieci.

Podpisuję się pod tym wink.gif.
Robienie strony na samym HTML, w oparciu o szablony doprowadzi cię do szału, gdy nagle będzie trzeba zmieniać jakiś element (a więc zmieniać go w każdym pliku), albo nauczy cię używania ramek (zło...). Użyj jakiegoś CMSa, albo zainteresuj się choć trochę PHP, a zwłaszcza require() i include().
Pozdro.

--------------------
gg -> 1245266

+Quote Post

Posty w tym temacie

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 23.05.2012 - 19:08