IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

dezaktywacja newslettera
siemieng
post 20.06.2009 - 12:42
Post #1

Początkujący
*

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 570

Nie wiem, może się mylę, ale nie za bardzo udaje mi się znaleźć opcję dezaktywacji newsletter'a. Jestem jednym z tych użytkowników, którzy bez zakładania konta czy na forum czy na stronie aktywowali newsletter'a, podając e-mail. Na większości innych serwisów gdzie anonimowi użytkownicy mogą aktywować newsletter'a mogą go również dezaktywować. Tu tego nie ma. Założyłem konto zarówno w serwisie jak i na forum i niestety w edycji profilu użytkownika (zarejestrowałem konto na ten sam adres mailowy, dla którego wcześniej aktywowałem newsletter) żadnej opcji dezaktywacji nie znalazłem. Jedyne co udało mi się znaleźć, to wpis na forum z 2008 roku innego użytkownika, który też miał podobny problem, tam ktoś z osób związanych z serwisem, stwierdził, że to faktycznie przeoczenie i że zostanie niedługo dodana opcja dezaktywacji newslettera, czyżby przez rok nie udało się tego dokonać???? Chyba, że się mylę, to proszę o wskazanie metody dezaktywacji newsletter'a???

pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
siemieng
post 22.06.2009 - 22:15
Post #2

Początkujący
*

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 570

Zwracam honor, mój błąd, przeszukałem wszystko prócz treści samego newsletter'a.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w tym temacie

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 24.05.2012 - 14:05