domena .pl gdzie najlepiej i najtaniej ?, +może mały hosting |
domena .pl gdzie najlepiej i najtaniej ?, +może mały hosting |
24.06.2011 - 10:19
|
|
|
Początkujący ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: 24.06.2011 Użytkownik nr: 1,452 |
Witam !
Mój problem jest niemały, lecz do porady doskonały. Chciałbym zarezerwować domenę, chodzi mi o jak najlepszą cenę. Z adresem polskim kropka peel, bo to na klientów jest dobry klej. Poużywam chyba rok, a może trochę więcej jak będzie ok. Chce usług na przyzwoitym poziomie, bym czuł się niemal jak na tronie. Dobry kontakt, warunki ok, domenę chciałbym podpiąć pod serw. Jednakże jeśli trafi się sztuka, co ma hosting malucha. Mały serwer i niedrogi, to wprost na moje nogi. Domena i mały hosting może więc być, nie chce tylko czegoś złego by potem nie wyć Jaka to cena za rok, byle nie był to na pieniądze smok |
|
|
|
![]() |
24.06.2011 - 13:07
|
|
|
Początkujący ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: 24.06.2011 Użytkownik nr: 1,452 |
Reklama ? skąd takie domysły ?, po prostu mam takie pomysły
Chcąc szybkiej i rzeczowej odpowiedzi, zrobiłem tak jak kazali mi sąsiedzi Małego hostingu i domeny mi trzeba, bo teraz to jest z tym bieda Dlatego pytam o wasze doświadczenia, żadnych reklam nie potrzeba Nie chcę wiedzieć co to marketing dlatego chętnie przeczytam na Private Messaging. |
|
|
|
kero domena .pl gdzie najlepiej i najtaniej ? 24.06.2011 - 10:19
eblu Oho, albo pójdzie reklama, albo gość poczuł w sobi... 24.06.2011 - 12:11![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.05.2012 - 14:10 |