problem z lightbox2 |
problem z lightbox2 |
06.07.2010 - 17:46
|
|
|
Początkujący ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: 06.07.2010 Użytkownik nr: 1,080 |
Hej.
Tworzę właśnie stronę dla znajomej i jako że chciała mieć na niej galerię to ściągnęłam lightbox2. Zrobiłam tak jak było napisane w instrukcji, umieściłam foldery css oraz js na swoim serwerze, skopiowałam wszystkie obrazy które miały się wyświetlać. Dodałam do sekcji <head> … </head> kod z instrukcji oraz wstawiłam odpowiedni link do zdjęć. Zdjęcie po kliknięciu wyświetla się dobrze tak jak powinno. Problem polega na tym, iż nie wyświetla się next, prev ani close. Nie mam pojęcia co z tym zrobić.... Znalazłam stronę gdzie jest napisane: "Ostatni etap instalacji to zweryfikowanie linków prowadzących do plików prev.gif, next.gif, loading.gif oraz close.gif. Jeśli URL-e nie będą prawidłowe, skrypt nie wyświetli przycisków umożliwiających przemieszanie się między zdjęciami oraz zamknięcie pływającego okna. Będą działały wyłącznie skróty klawiszowe." Jednak nic mi to nie mówi. Nie wiem jak mam to zrobić. Ktoś może mi pomóc? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.05.2012 - 06:44 |