[sprzedam] SUPER MOCNY LINK POZYCJONUJĄCY NA POPULARNYM SERWISIE !! PR=2, 70 UNIKALNYCH/DZIEŃ!! |
[sprzedam] SUPER MOCNY LINK POZYCJONUJĄCY NA POPULARNYM SERWISIE !! PR=2, 70 UNIKALNYCH/DZIEŃ!! |
30.08.2010 - 22:16
|
|
|
Początkujący ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: 30.08.2010 Użytkownik nr: 1,146 |
Mam do zaoferowania link w serwisie http://darmowenagrody.za.pl.
Pomimo tego, że strona stoi na darmowym hostingu, jest WSPANIALE wypozycjonowana w wielu wyszukiwarkach korzystających z silnika Google i innych. Do zaoferowania mam Państwu jeden link na 31 dni za 4,99 zł . Istnieje także możliwość zakupu 1 linku na 62 dni bądź 93 dni - w tym celu należy mnie powiadomić na maila. Państwa strona pojawi się w zakładce: "Linki" po lewej stronie serwisu. Zakładka ta jest na każdej podstronie serwisu, także państwa link będzie wyświetlany ZAWSZE po wejściu na stronę. Warto też dodać, że STRONA POSIADA ZAINDEKSOWANE W GOOGLE WSZYSTKIE PODSTRONY !! Dzięki temu państwa strona jest reklamowana i pozycjonowana ze zwiększoną siłą!! (można to sprawdzić wpisując w Google frazę: site:darmowenagrody.za.pl ) Strona znajduje się w większości katalogach o Page Ranku wynoszącym co najmniej 1 ( oraz jest ciągle pozycjonowana) , dlatego osiąga tak wysokie pozycje w Google, a dokładną listę przedstawiam poniżej: Dla frazy: 1. "darmowe nagrody" - strona znajduje się na 5 pozycji !! 2. "darmowe nagrody do wygrania" - jest wyświetlana na 1 miejscu wykrzyknik.gif 3. "zbiór konkursów" - także 1 miejsce wykrzyknik.gif 4. "cenne nagrody" - 6 pozycja ! 5. "wygraj nagrody za darmo" - 3 miejsce!! 6. "cenne nagrody za darmo" - 1 miejsce !! 7. "za.pl" - 9 miejsce! Dziennie stronę odwiedza średnio 70 unikalnych użytkowników, generujących około 350 odsłon. Dzięki tak wysokim wynikom strona posiada masę wejść z przeglądarek. UWAGA!! Nie zamieszczam linków do stron erotycznych, warezowych oraz łamiących polskie prawo! Jeśli nie jesteś pewien, czy Twoja strona zostanie zaakceptowana - napisz do mnie na maila. Dlaczego właśnie ja ? * Pewna reklama! Strona będzie indeksowana przez Google już następnego dnia po dodaniu! * Korzystna cena! Za tak niską cenę zyskujesz pewną reklamę oraz wyższy page rank Twojej strony!! * Jestem doświadczonym webmasterem, tworzę wiele serwisów, aktualnie pracuję nad dwoma pozostałymi. * Zwiększona siła pozycjonowania! Tylko u mnie Twój link pojawia się na wszystkich zaindeksowanych podstronach!! * Tylko ja oferuję link na 31 dni !! Twój link na mojej stronie znacznie zwiększy Twoją pozycję!! * Jak możecie zobaczyć, dział "Linki" jest zajęty, więc ludzie kupują na moich aukcjach i są BARDZO ZADOWOLENI!!! Część osób będzie właśnie przedłużać na kolejne miesiące, co potwierdza, że są zadowoleni. * ZADOWOLENIE I GWARANCJA SUKCESU ZA NISKĄ CENĘwykrzyknik.gif W celu zakupu proszę o kontakt na poniższy adres e-mail, lub GG. e-mail: lvcas@onet.eu gg: 4555616 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.05.2012 - 17:43 |